Apple Watch & Healthcare

Tehnološka rješenja u svakodnevnoj službi vašeg zdravlja.

 

 

U službi vašeg zdravlja.

Apple za svoj ručni sat Apple Watch govori da je to najosobniji uređaj koji su ikad napravili. Opremljen senzorima koji prate otkucaje srca, stanje organizma i općenito sve aktivnosti, on opravdava takvu izjavu te otvara brojne mogućnosti primjene u zdravstvenoj zaštiti. Diskretno obavještavanje je tu kako bi vas na vrijeme informiralo o stanju vašeg organizma i potaknulo na još bolju brigu o vašem zdravlju.

Novi horizonti.

Apple Watch je uvijek sa vama na zapešću ruke i zato predstavlja prirodnog životnog suputnika. Liječnici ga mogu koristiti kao idealno rješenje za primanje različitih obavijesti o statusu laboratorijskih nalaza, dolasku pacijenata i sl., dok osobe narušenog zdravlja mogu u pravom trenutku primiti notifikaciju koja im može spasiti život.

Mogućnosti Apple Watch-a dozvoljavaju razvoj novih aplikacija koje na temelju prikupljenih informacija stvaraju baze podataka i pomažu liječnicima bolje razumijevanje specifičnih bolesti.

Osiguravajuće kuće motiviraju svoje osiguranike da žive zdravije i postižu zadane ciljeve fizičke aktivnosti dajući im Apple Watch.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka