BYOD

Ponesite svoja tablet i prijenosna računala u školu.

Obrazovanje u pokretu.

Povećanjem broja zadataka koji se odrađuju u pokretu, intenziviranjem korištenja pametnih telefona i tablet računala, model “Bring Your Own Device” (BYOD) postaje popularan izbor za i za obrazovne organizacije. Većina profesora a pogotovo učenika danas koriste kod kuće pametne telefone, tablet i prijenosna računala. Oni su komforni sa uređajima koje koriste iz razloga što su ih sami izabrali.

Produktivnost i nove mogućnosti.

U svojoj radnoj okolini profesori i učenici se koriste računalima i uređajima sa kojima nisu familijarni, a ponekad i sa zastarjelom tehnologijom. Sve to može dovesti do neefikasnosti profesora i sveukupno slabije produktivnosti učenika.

Ponesite svoje uređaje u školu.

Pa zašto onda da ih ne zatražimo da svoje uređaje donesu u škole? I zašto da ih ne podržimo da sami izaberu na čemu žele raditi te da im pomognemo da te uređaje nabave? Zar ne bi bilo bolje zadržati određenu kontrolu te istovremeno ponuditi veći poticaj za profesore i učenike?

Pogodnosti pri nabavi.

Filex za sve vaše profesore i učenike može osigurati nabavu i podršku uređaja te aplikativnih rješenja uz pogodnosti financiranja putem leasinga, micro-leasinga ili drugih opcija. Osim toga naši specijalisti će pomoći pri dizajnu i izvedbi sigurne integracije novih uređaja u postojeće školske IT sustave.

Proof of Concept.

Također, u slučaju da želite isprobati BYOD u vašoj obrazovnoj organizaciji, Filex vam nudi mogućnost pokretanja pilot projekta («proof of concept»), na ograničenom uzorku, kroz koji bi procijenili moguće koristi i specifičnosti vaše obrazovne organizacije.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka