BYOD

Ponesite svoje uređaje na posao.

 

BYOD – Bring Your Own Devices.

Povećanjem broja zadataka koji se odrađuju u pokretu, intenziviranjem korištenja pametnih telefona i tablet računala, BYOD model postaje popularan izbor za organizacije svih oblika i veličina.

Većina ljudi danas koriste kod kuće pametne telefone, tablet i prijenosna računala. Oni su komforni sa uređajima koje koriste iz razloga što su ih sami izabrali. U prosječnoj radnoj okolini oni se koriste računalima i uređajima sa kojima nisu familijarni, a ponekad i sa zastarjelom tehnologijom. Sve to može dovesti do neefikasnosti i sveukupno slabije produktivnosti.

BYOD na poslu.

Pa zašto onda da ih ne zatražimo da svoje uređaje donesu na posao? I zašto da ih ne podržimo da sami izaberu na čemu žele raditi te da im pomognemo da te uređaje nabave? Zar ne bi bilo bolje zadržati određenu kontrolu te istovremeno ponuditi veći poticaj za zaposlenike?

Podrška za nabavu uređaja.

Filex za sve vaše zaposlenike može osigurati nabavu i podršku uređaja te aplikativnih rješenja uz pogodnosti financiranja putem leasinga, micro-leasinga ili drugih opcija. Osim toga naši specijalisti će pomoći pri dizajnu i izvedbi sigurne integracije novih uređaja u postojeće IT sustave.

Proof of Concept.

Također, u slučaju da želite isprobati BYOD u vašoj organizaciji, Filex vam nudi mogućnost pokretanja pilot projekta («proof of concept»), na ograničenom uzorku, kroz koji bi procijenili moguće koristi i specifičnosti vaše organizacije.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka