Rješenja za obrazovanje

Informirajte se o našim i Apple-ovim zaokruženim i specifičnim rješenjima za obrazovanje.

 

Rješenja za obrazovanje

Naša specifična rješenja za obrazovanje pomažu mnogim školama i fakultetima u regiji. Ona osiguravaju interaktivne sadržaje te unapređuju načine učenja, ubrzavaju pristup informacijama, potiču kolaboraciju i grupni rad, pojednostavnjuju upravljanje kompletnim rješenjem i infrastrukturom te podižu razinu sigurnosti informacija.

Apple u edukaciji

Tehnologija ima moć transformacije obrazovanja. iPad i Mac pomažu istraživanje novih ideja i načina učenja, kako nastavnicima i profesorima, tako i učenicima i studentima.

Trening i podrška

Osigurajte kvalitetnu i nesmetanu upotrebu najnovijih tehnologija u nastavnom procesu i iskoristite sve mogućnosti koje vam pruža. Naši stručnjaci pripremit će najbolja rješenja i educirati vaše nastavno osoblje, te osigurati siguran rad.

Financiranje

Usprkos činjenici brzog tehnološkog razvoja društva, škole i fakulteti u državnom, pa ni u privatnom vlasništvu, najčešće i dalje nisu u mogućnosti pratiti nove tehnološke trendove. Jedan od osnovnih problema obrazovnih ustanova je financiranje projekata temeljenih na tehnologijama iz vlastitih sredstava.