Nove internetske stranice 

300X145-logo

 

Filex je predstavio nove internetske stranice preko kojih na suvremen i jednostavniji način predstavlja svoju poslovnu transformaciju te ponudu aplikativnih rješenja i usluga, Apple računala i prateće opreme, kako u poslovnom tako i u edukativnom segmentu.

 

Dugogodišnje prisustvo Filex-a na tržištu i veliko iskustvo u implementaciji informatičkih rješenja svih razina složenosti potvrđuje veliki broj stalnih korisnika naših rješenja i usluga. Iz tog razloga, pored poznatog asortimana Apple proizvoda, naglašena su rješenja za potporu prodajnim procesima od mobilne prodaje, Supply Chain Planning-a do platforme za unapređenje novih funkcionalnosti postojećih aplikacija uslijed integracije, promjene ili uvođenja novih poslovnih procesa. Također, tu su već poznata obrazovna rješenja koja Filex svrstavaju među pionire iz ovog segmenta na našim prostorima, a i šire. Sva rješenja iz naše ponude prisutna su u široj regiji i integrirana su s aplikativnim rješenjima drugih proizvođača, te u značajnoj mjeri pridonose poboljšanju poslovnih i obrazovnih procesa što se u konačnici pozitivno odražava kako na financijske tako i druge aspekte poslovanja svake organizacije.

 

Poslovnu transformaciju te nove internetske stranice prati i osvježenje logotipa tvrtke. Zadržani su osnovni, prepoznatljivi elementi starog logotipa, poput fonta početnog i zadnjeg slova te boja. Stvoren je jedan simbol za srednja tri slova u nazivu, čime je naglašena orijentiranost tvrtke prema zaokruženim poslovnim rješenjima, temeljenim na Cloud i mobilnim tehnologijama.

 

Uz sve spomenute poslovne i tehnološke novitete, posebno smo naglasili naše uvjerenje i smjer u kojem dalje razvijamo poslovanje i suradnju sa svim našim korisnicima, kroz «ljude koji čine razliku»!