iPad u edukaciji

iPad je promijenio sve, uključujući i učionicu!

 

Inspirativno.

Potražite inspiraciju za novim načinom učenja uz iPad i njegove mogućnosti. Otkrijte mnogobrojne aplikacije, video sadržaje, interaktivne knjige i mnogo više. Pružite vašim učenicima/studentima nezaboravno iskustvo učenja na uređaju koji vole.

Aplikacije.

App Store sadrži više od 75.000 edukativnih aplikacija koje nude ogroman potencijal za transformaciju nastavnog procesa.

Pouzdan hardwer.

Sa autonomijom baterije više od 10 sati rada, operativnim sistemom izrađenim i prilagođenim za hardver na kojem se izvodi te besprijekornom završnom obradom iPad osigurava da se nastavni proces odvija bez smetnji i zastoja.

iTunes U.

Pridružite se najvećoj zajednici za razmjenu znanja u svijetu. iTunes U sadrži mnoštvo materijala za edukaciju od najpoznatijih obrazovnih institucija na svijetu. Tu možete pronaći predavanja, knjige, video uratke i još mnogo toga.

iBooks.

Izaberite knjigu iz bogate kolekcije bez obzira o kojoj se temi radi. I s obzirom da su mnoge knjige pisane isključivo za iPad one nisu samo dobro štivo za pročitati već i jedno veliko interaktivno iskustvo.

Pages, Numbers, Keynote.

Uz svaki iPad ove moćne aplikacije dolaze potpuno besplatno. One će vam omogućiti da pišete, izrađujete, analizirate i prezentirate vaš rad na potpuno drugačiji način. Uz mnoštvo predložaka koji dolaze standardno učenje i rad će biti lakši.

iPhoto, iMovie, GarageBand.

Iskoristite ove besplatne aplikacije i probudite kreativnost među vašim učenicima.

Pristupačnost.

Svaki iPad je opremljen sa posebnim mogućnostima pristupačnosti i upotrebe koje će pomoći studentima/učenicima sa posebnim potrebama da sudjeluju u nastavi.

Implementacija.

uz Filex program iPad 1:1 i Meraki MDM rješenje implementacija iPad-a u nastavi nikada nije bila jednostavnija.

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka