iPad u poslovanju

Najsigurnija podrška vašem mobilnom poslovanju.

 

 

Podignite vaše poslovanje na višu razinu.

iPad je savršen alat koji će vam pomoći u transformaciji načina na koji obavljate vaš posao. Uz mnoštvo standardnih aplikacija koje dolaze uz uređaj kao što su email, kalendar, safari, pages, numbers, keynote svaki zadatak će biti lakši a kolaboracija unutar tima brža.

Mobilnost nikada jednostavnija.

Uz dokazanu iOS tehnologiju i pomoću suvremenih MDM rješenja kao što je Cisco Meraki, deployment i upravljanje iPad uređajima nikada nije bio jednostavniji.

Sigurnost aplikacija i informacija.

Sa više od milijun dostupnih aplikacija na App Store-u svaka kompanija će pronaći App za sebe od kojih su mnoge specifične za određeni tip poslovanja a apple-ova sandbox tehnologija se brine da sigurnost korisničkih informacija ostaje nekopromitirana.

Pouzdan hardwer.

Sa autonomijom baterije više od 10 sati rada, operativnim sistemom izrađenim i prilagođenim za hardver na kojem se izvodi te besprijekornom završnom obradom iPad osigurava da se poslovni procesi odvijaju bez smetnji i zastoja.

Budite drugačiji!

Bez obzira da li ste već postojeći korisnik iPad-a ili to tek želite postati, Filex tim vam može pomoći da transformirate vaše poslovanje i od iPad-a dobijete samo najbolje.

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka