Licenčni softver i usluge

Pomažemo licencirati sav vaš softver, bio on “u školi ili na webu”.

Pogodnosti za obrazovne ustanove.

Mnogi proizvođači softvera su svjesni važne uloge koju obrazovna zajednica ima u našem društvu te im nude posebne pogodnosti prilikom nabave softverskih rješenja. Obratite nam se sa punim povjerenjem za više informacija o dostupnim pogodnostima.

Adobe Creative Cloud.

Creative Cloud donosi vam najbolje kreativne aplikacije na svijetu koje su uvijek ažurirane i omogućuju vam da svoje najsjajnije ideje pretvorite u vrhunske radove na računalu ili mobilnom uređaju.

Creative Cloud obuhvaća cijelu kolekciju kreativnih alata za vaše računalo, primjerice Photoshop, Illustrator, InDesign i Premiere Pro. Uz to dobivate i odlične mobilne aplikacije kako biste stvarali što god želite ma gdje bili. Svi kreativni resursi, uključujući Adobe Stock, uvijek su vam na raspolaganju.

Microsoft softver i usluge.

Provjereni Microsoft softveri dostupni su za Apple i PC računala

  • MS Office
  • MS Windows

Parallels Desktop for Mac.

Najbrži, najjednostavniji i najbolji način za rad sa Windowsima na vašem Mac-u!

Filemaker PRO.

Filemaker Pro je moćan i jednostavan alat za izradu rješenja krojenih po vašoj mjeri. Koristite Filemaker Pro za upravljanje i dijeljenje informacija u timu, kreiranje vlastitih rješenja ili koristite već postojeća. Dostupan za iPad, iPhone, Win, Mac, Web.

Enfocus PitStop Professional.

PitStop Professional je alat za PDF preflight, auto-korekciju i editiranje PDF dokumenata za tisak. Radi se o nezaobilaznom Adobe® Acrobat® plug-inu za grafičare i tiskarske profesionalce koji je praktički postao industrijski standard.

QUARKXpress.

Komunicirajte profesionalno kroz tiskane i digitalne medije, a sve uz jedan alat, QuarkXPress®. Tijekom 25 godina milijuni dizajnera koriste QuarkXPress® kreiranje oglasa, brošura, časopisa, knjiga, kataloga, novina i još mnogo toga.

Corel.

Sa više od 25 godina iskustva Corel nudi svojim korisnicima vodeće grafičke softvere. Potražite u našoj ponudi najnovije proizvode ove legendarne tvrtke i pridružite se milijunima zadovoljnih korisnika.

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka