Mac u edukaciji

Otkrijte nove mogućnosti učenja uz Mac.

 

K12_Mac_Keynote_Numbers

Jednostavna za korištenje.

Mac računala su jednostavna za korištenja i pružaju nezaboravno korisničko iskustvo. Izrađena na temelju najnovijih tehnoloških inovacija, uz neprikosnoveno trajanje baterije i operativni sustav predstavljaju najbolji izbor za svaku učionicu već više od 30 godina.

Veliki izbor aplikacija za nastavu.

Uz više tisuća aplikacija za edukaciju dostupnih nećete imati problema pronaći nešto za sebe. Od matematike, fizike pa sve do stranih jezika i povijesti, App Store ima sve!

Pages, Numbers, Keynote.

Uz svaki Mac ove moćne aplikacije dolaze potpuno besplatno. One će vam omogućiti da pišete, izrađujete, analizirate i prezentirate vaš rad na potpuno drugačiji način. Uz mnoštvo predložaka koji dolaze standardno učenje i rad će biti lakši.

iPhoto, iMovie, GarageBand.

Iskoristite ove besplatne aplikacije i probudite kreativnost među vašim učenicima.

OS X.

Svako Mac računalo dolazi sa operativnim sustavom koji je dizajniran isključivo za Apple računala. Bez potrebe za naknadnim instalacijama i podešavanjima nudi maksimalnu stabilnost i sigurnost za nesmetano učenje.

iTunes U.

Pridružite se najvećoj zajednici za razmjenu znanja u svijetu. iTunes U sadrži mnoštvo materijala za edukaciju od najpoznatijih obrazovnih institucija na svijetu. Tu možete pronaći predavanja, knjige, video uratke i još mnogo toga.

iBooks Author.

Izradite vaše knjige uz besplatnu aplikaciju iBooks Author za Mac-a. Idealno za izradu sadržaja po vašoj mjeri.

Pristupačnost.

Svaki Mac je opremljen sa posebnim mogućnostima pristupačnosti i upotrebe računala. Glasovno upravljanje, podrška za Brailleovo pismo, Sticky keys i Slow Keys će pomoći studentima/učenicima sa posebnim potrebama.

Implementacija.

Deployment Mac računala i implemetacija u obrazovne institucije nikada nije bila jednostavnija. Uz Filex-ov tim stručnjaka i rješenje Casper Suite uspjeh je zajamčen.

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka