Mac u poslovanju

Najpouzdanije rješenje za vaše svakodnevne radne obaveze.

 

Samo najbolje za vaš posao.

Najbolji hardware, operativni sustav, ugrađene aplikacije, kvaliteta izrade, sigurnost, pouzdanost i dugotrajnost. Sve su ovo značajke koje se tradicionalno asociraju uz Mac bilo da se radi o prijenosnicima ili stolnim računalima.

Povećajte produktivnost i smanjite troškove.

Mnoge kompanije su prepoznale vrijednost u Mac-u i njegovoj pouzdanosti. Hardver i softver dizajnirani su da besprijekorno rade zajedno i tako osiguraju stabilnu platformu. Ugrađeni sigurnosni alati u OSX sprečavaju napade malicioznih softvera od kojih PC svijet pati. Sve ovo osigurava nesmetan rad vašeg tima što povećava produktivnost i stvara značajne uštede.

Savršena kombinacija.

Kada koristite iOS uređaj ili Mac znate koliko vam olakšavaju posao ali kada ih koristite zajedno onda je to potpuno nova dimenzija. Apple Continuity omogućava nesmetan prelazak između uređaja i nastavak rada; odgovorite na poziv sa vašeg Mac-a, nastavite pisati mail na iPad-u kojeg ste započeli na iPhone-u i još mnogo toga.

Integracija i upravljivost.

Bez obzira na IT okruženje Mac se može savršeno uklopiti i u vašoj kompaniji. Integracija je moguća u windows okruženju kroz Active Directory. Ukoliko to posao zahtjeva na Mac-u možete izvoditi i windowse bilo virtualno ili pomoću Apple BootCamp-a. Filex tim nudi svojim klijentima gotova rješenja (Casper Suite) za deployment i upravljanje Mac računalima.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka