MDM OSX

Aktivno upravljajte Apple računalima.

MDM-OSX-[Converted]

Casper Suite – MDM rješenje za Apple OSX.

Optimizacija IT resursa predstavlja jedan najvažnijih ciljeva u svakoj kompaniji. Efikasan deployment i upravljanje IT infrastrukturom polazišna je točka za dostizanje tog cilja. Casper Suite je vodeće rješenje za upravljanje Apple OSX infrastrukturom dizajnirano da primjenjuje IT korporativnu politiku, pomaže da korisnici budu produktivniji te čine cjelokupnu IT infrastrukturu sigurnijom.

Štedite vrijeme i povećajte produktivnost.

Centralizirani sustav za upravljanje IT infrastrukturom donosi uštede za IT osoblje i za krajnje korisnike. IT osoblje ima mogućnost proaktivnog nadzora nad sustavom i mogućnost preventivnog djelovanja što u konačnici smanjuje troškove. Iskustva pokazuju da se primjenom jednog takvog sustava broj poziva prema IT službi drastično smanjuje.

Imaging.

Casper Suite omogućava izradu «Image-a» za jednostavan, masovan, repetitivan i brz deployment na računala. Kreiranje specifičnih «image» prema vrsti radnog mjesta uvelike smanjuje troškove održavanja i osigurava neprekinutost poslovanja.

Evidencija IT opreme i licenci.

Jedan od vremenski najzahtjevnijih zadataka stavljenih pred IT osoblje je evidencija i praćenje IT opreme, instaliranog softvera, valjanosti licenci, praćenje životnog ciklusa opeme i slično. Casper Suite nudi automatizirano izvještavanje i praćenje podataka u realnom vremenu kroz intuitivno web sučelje.

Distribucija softvera i sigurnosnih zakrpa.

Deployment softvera je posao koji oduzima velik dio vremena IT osoblju. Kroz centralizirani sustav distribucija softvera postaje automatizirana a instalacija i deinstalacija softvera se odrađuje sa udaljene lokacije. Self Service opcija omogućava krajnjem korisniku instalaciju aplikacija «on demand».

Integracija sa Apple Software Update Serverom omogućava automatsko i bezbolno ažuriranje računala.

Sigurnost.

Sa Casper Suite-om je moguće kreiranje sigurnosnih profila postavki te praćenje istih u realnom vremenu a sve u integraciji sa Apple security framework-om što omogućava da sigurnost ostane na najvišj razini.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka