Mobile Device Management

Aktivno upravljajte mobilnim uređajima.

Zašto Mobile Device Management?

Gotovo sve obrazovne institucije su prihvatile mobilne uređaje kao vrijedan dodatak u obrazovanju. Velik broj mobilnih uređaja koji se koriste u nastavnom procesu predstavljaju određenu sigurnosnu prijetnju te su izazov za IT odjel u pogledu njihovog upravljanja. Mobile Device Management (MDM) omogućuje jednostavno centralizirano upravljane i nadzor mobilnih uređaja i računala, a da pri tom ne umanjuje korisničko iskustvo.

Transformacija obrazovanja.

Značajno povećanje u broju mobilnih uređaja i tablet računala u obrazovnim institucijama mijenja učenje u učionici i izvan nje. Tradicionalni papirni udžbenici se zamjenjuju digitalnim obrazovnim sadržajima na tablet računalima, a studenti i učenici uvijek imaju najnovije informacije na dohvat ruke. Digitalna rješenja su donijela interaktivne sadržaje, 3D grafiku, video i audio. Više od 100.000 obrazovnih aplikacija su dostupne za pomoć studentima i učenicima, počevši od rječnika pa do aplikacija za bolje razumijevanje anatomije ljudskog mozga.

Rješenja i prednosti za obrazovne ustanove.

Filex MDM rješenja pomažu školama i sveučilištima prigrliti novu način učenja kroz obrazovne aplikacije, e-knjige i obrazovne digitalne sadržaja na mobilnim uređajima. Uz Filex MDM rješenja, možete pratiti svu mobilnu imovinu, konfigurirati pravila i postavke, distribuirati aplikacije i osigurati pristup školskim mrežama te resursima kroz web-baziranu konzolu.

Filex MDM rješenja omogućuju školskim IT administratorima osigurati uređaje u skladu sa školskim pravilima, kao i nadziranje i sprečavanje kršenja pravila u realnom vremenu. Ovo vam omogućuje da zaštitite svoja ulaganja povećanjem učinkovitost i smanjenjem troškova vezanih uz upravljanje mobilnim uređajima i sadržajima za učenje.

Mobile i OSX.

Filex svojim korisnicima nudi mogućnost implementacije MDM rješenja za mobilne uređaje (Meraki) i za Apple računala (Casper Suite).

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka