Filex ukratko

Što radimo. U što vjerujemo. Temelj naših rješenja.

Pogodnosti-za-prof

Što radimo.

Vodeća smo regionalna tvrtka u pružanju profesionalnih usluga projektiranja, izgradnje i implementacije poslovnih i edukacijskih informacijskih sustava temeljenih na Apple i srodnim tehnologijama te edukacije i tehničke podrške za korisnike.

U što vjerujemo.

Status lidera osigurali smo u proteklih 20 godina proaktivnom suradnjom s tvrtkama i obrazovnim ustanovama te neprestanim ulaganjem u ljude koji su temeljni resurs naše tvrtke.

Uvjereni smo da ljudi čine razliku!

Poslovna Transformacija.

Unazad par godina Filex transformira svoje poslovanje. Inicijalni isključivi fokus na tehnologiju i prodaju uređaja zamijenili smo fokusom na korisnika i potrebe njegovog poslovanja. Oformili smo tim stručnjaka koji svojim savjetima i specifičnim znanjima pomaže korisnicima unaprijediti pa čak i transformirati njihovo poslovanje na način da iskoriste sve mogućnosti koje im omogućavaju današnje tehnologije i poslovna rješenja. Osim iskustava u implementaciji i podršci poslovnih rješenja, Filex je izgradio i jedinstveno iskustvo u implementaciji sustava za podršku obrazovnom procesu na iPad tablet računalima. 

Temelj naših rješenja.

Filex je jedini hrvatski Apple Solution Expert te oficijelni partner tehnoloških lidera Microsoft-a, Adobe-a, Cisco-a, Meraki-a. Zaokružena tržišno specifična rješenja temeljimo na ekskluzivnoj suradnji sa partnerskim tvrtkama Tesla, Esteh, Smartwave i drugima, kao i suradnji sa specijaliziranim leasing kućama. 

Business Transformation Video.

Kratki pouočno-satirični video o našoj poslovnoj transformaciji pogledajte ovdje 🙂