Smartwave

Digitaliziraj svoje poslovne procese.

Što je Smartwave?

Smartwave je najpopularnije rješenje po principu „sve u jednom“ i sadrži Business Process Management (BPMs), Adaptable Case Management (ACM), Business rule engine (BRM), Business Activity Monitoring (BAM), Master Data Management (MDM) sa društvenom kolaboracijom i fenomenalnim omni-channel iskustvom i najboljim rješenjima namjenjenim za konkretnu industriju, a sve to da bi ubrzali poslovanje na cloud-u ili in-house.

Zašto Smartwave?

Da bi ispunile očekivanja svojih klijenata kompanije moraju ubrzati digitalizaciju poslovnih procesa, ali to više nije dovoljno. Potrebno je pojednostaviti procese, smanjiti broj neophodnih koraka kao i broj dokumenata, razviti automatizirano odlučivanje i rješavanje regulatornih pitanja i problema sa prevarama.

Pametni poslovni procesi koji su besplatni i odmah spremni za upotrebu.

Počnite sa već gotovim poslovnim procesima namjenjenim za konkretnu industriju: financijske usluge, telekomunikacije, državna uprava, konzalting, visoka tehnologija, osiguranje ili maloprodaja. Automatizirajte svoje poslovanje jednostavno i lako!

Napravite rješenje prilagođeno Vašim potrebama po principu “Drag and Drop”.

Nema potrebe da prolazite kroz dugotrajne cikluse implementacije. Zaboravite na skupe procedure reorganizacije. Bez poteškoća napravite vlastite poslovne procese na osnovi individualnih potreba i unaprijedite upravljanje njima.

Brzinom svjetlosti do operativne izuzetnosti.

Predvidite svoje operativne performanse, poboljšajte automatizaciju procesa i stvarajte budućnost svoje kompanije. Priredite Vašim klijentima savršeno putovanje za sve korisnike na svim uređajima tako da Vaša komunikacija postane konkretna i relevantna.

Unaprijeđeno iskustvo sa fokusom na klijenta.

Omogućite transformaciju postojećih rješenja u dosljedno i savršeno iskustvo, na mreži, cloud-u i na mobilnom telefonu. Integrirajte se sa bilo kojom platformom. Osigurajte za sebe – ne običan softver – već operativnu izuzetnost prilagođenu Vašim i potrebama Vašeg poslovanja.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka