Technical Account Manager

Svi tehnički savjeti za unapređenje i transformaciju obrazovnog procesa na jednome mjestu.

Proaktivna podrška za kontinuitet obrazovnog procesa.

Koliko god školski program bio jedinstven za sve škole, toliko svaka škola, na svoj način, nosi svoje posebnosti. Vi se brinete o obrazovanju učenika i studenata, a mi o vašoj informatičkoj infrastrukturi i rješenjima. Kako bi što kvalitetnije i što brže odgovorili na sve vaše zahtjeve, kao i izazove koje donosi obrazovanje, za sve naše korisnike Proaktivne podrške osiguravamo Technical Accont Managera (TAM). Osobu koja će posvetiti dovoljno vremena kao bi razumjela vaše poslovne i nastavne procese te mogla predložiti najbolja informatička rješenja, pomoći vam u odabiru odgovarajuće hardverske opreme ili aplikacija, a s ciljem osiguranja nesmetanog odvijanja procesa.

Fokus.

TAM povezuje vaše korisničke potrebe sa inženjerima Filex-a, pružajući jedinstvenu točku kontakta za vašu organizaciju.

Ubrzanje rješavanja problema.

Vaš TAM će koordinirati resurse u Filex-u i partnerskim tvrtkama kako bi se olakšalo i ubrzalo rješavanje problema. Uz to će TAM lobirati za uključivanje vaših zahtjeva u buduću funkcionalnost Filex i partnerskih poslovnih rješenja.

Ubrzanje povrata investicije.

Korištenjem primjera najbolje prakse, TAM može pomoći da ubrzate i povećate ROI rješenja tijekom cijelog njegovog životnog vijeka.

Ublažavanje Rizika.

Rad sa stručnjakom koji razumije vašu radnu okolinu te koji ima uvid u vaše infrastrukturne i poslovne potrebe, pomoći će da se vaše rješenje pravilno implementira i podržava, a sve u smjeru da se smanje smetnje u radu te poveća dostupnost i rezultati rješenja.

 

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka