Technical Account Manager

Dedicirani specijalista za kontinuitet vaših poslovnih procesa.

 

Proaktivna podrška kontinuitetu vašeg poslovanja.

Vi se brinete o svom poslovanju, a mi o vašoj informatičkoj infrastrukturi i rješenjima. Kako bi što kvalitetnije i što brže odgovorili na sve vaše zahtjeve, kao i izazove koje donosi poslovanje, za sve naše korisnike Proaktivne podrške osiguravamo Technical Accont Managera (TAM). Osobu koja će posvetiti dovoljno vremena kao bi razumjela vaše poslovne procese i mogla predložiti najbolja informatička rješenja, pomoći vam u odabiru odgovarajuće hardverske opreme ili aplikacije, a s ciljem osiguranja nesmetanog odvijanje procesa.

Fokus.

TAM povezuje vaše korisničke potrebe sa inženjerima Filex-a, pružajući jedinstvenu točku kontakta za vašu organizaciju.

Ubrzanje rješavanja problema.

Vaš TAM će koordinirati resurse u Filex-u i partnerskim tvrtkama kako bi se olakšalo i ubrzalo rješavanje problema. Uz to će TAM lobirati za uključivanje vaših zahtjeva u buduću funkcionalnost Filex i partnerskih poslovnih rješenja.

Ubrzanje povrata investicije.

Korištenjem primjera najbolje prakse iz vaše ili slične industrije, TAM može pomoći da ubrzate i povećate ROI rješenja tijekom cijelog njegovog životnog vijeka.

Ublažavanje Rizika.

Rad sa stručnjakom koji razumije vašu radnu okolinu te koji ima uvid u vaše infrastrukturne i poslovne potrebe, pomoći će da se vaše rješenje pravilno implementira i podržava, a sve u smjeru da se smanje smetnje u radu te poveća dostupnost i rezultati rješenja.

 

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka