Tesla

Learning Management Solution.

Što je Tesla?

Tesla rješenje je zasnovano na primijeni tablet računala, Interneta i drugih naprednih informatičko-komunikacijskih tehnologija i mogućnosti u obrazovnom procesu.

Tesla je namijenjena učenicima i profesorima osnovnih i srednjih škola u procesima pripreme i izvođenja nastave, pripreme lekcija, pripreme i razmijene dokumenata, vježbanja i ispitivanja znanja, vođenja općih bilješki te specifičnih bilješki o učenicima.

Tesla u potpunosti prati školsku strukturu iz aspekta pojedinačnih profesora te pojedinačnih učenika te integrira CARNet-ov eDnevnik.

Teslu je moguće koristiti u školi, učionici ali i na bilo kojoj drugoj lokaciji (terenska nastava, rad od kuće i sl.)

Prednosti pri korištenju Tesla i tablet rješenja.

Koristeći Tesla i tablet rješenja profesori, učenici i njihovi roditelji ostvaruju razne prednosti. Te prednosti uključuju podizanje kvalitete učenja korištenjem interaktivnih sadržaj, prilagodba nastavnog materijala gotovo prema svakom učeniku, brži i ne ograničen samo na učionicu kontakt između profesora i učenika, interakciju među učenicima, interakciju među profesorima, interakciju i bolju informiranost roditelja.

Pogodnosti za škole.

Za svaku školu Filex nudi rješenje za učenje na tablet računalima po principu “ključ u ruke”. Ono osim tablet računala uključuje dizajn i implementaciju rješenja, edukaciju te podršku, kao i prilagođene modele financiranja za škole, nastavnike i učenike, kao i fakultete, profesore i studente.

Kontaktirajte nas

Ime *

Broj telefona *

Vaš Email *

Poruka